Podręcznik obsługi Ge Raa63 jest źródłem informacji potrzebnych do prawidłowego korzystania z urządzeń Ge Raa63. Podręcznik zawiera wszystkie niezbędne informacje dotyczące funkcji urządzenia, wskazówek dotyczących bezpieczeństwa, jak również instrukcji dotyczących konfiguracji i użytkowania. Podręcznik może być wykorzystany przez użytkowników w celu uzyskania informacji na temat możliwości urządzenia oraz jego działania. Kolejną zaletą podręcznika jest to, że może on być wykorzystywany jako źródło wiedzy o wszelkich błędach i awariach, które mogą wystąpić podczas użytkowania urządzenia.
Ostatnia aktualizacja: Podręcznik obsługi Ge Raa63
- Przejdź do menu głównego Przejdź do treści
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T. 9 (Obsługiwanie gości).
Autorki podręcznika wyczerpująco opisały zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej, predyspozycji i umiejętności niezbędnych do wykonywaniu zawodu kelnera, czynności związanych z obsługą gości. Omówiły zasady opracowywania karty menu, doradzania gościom w wyborze potraw i napojów, przyjmowania i rejestrowania zamówień, nakrywania stołu, a także dobierania urządzeń, bielizny, zastawy stołowej oraz sprzętu serwisowego do podawania potraw i napojów. Wiadomości teoretyczne wsparły licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby ich praktycznego zastosowania.
Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne – do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Format:B5+Rok wydania:2017Oprawa:MiękkaLiczba stron:304Typ publikacji:podręcznikNośnik:książkaNr wydania:IIIWydawnictwo:WSiPSymbol:165901EAN-13:978830214715953ISBN:9788302147159MEN:2013
Paczka
- Waga0. 464 kg
Inne z tej serii/cyklu
-20%
Dodano do koszyka
Ilość: szt.
Cena: zł Wartość koszyka: Podręcznik użytkownika Podręcznik HTML Instrukcja oprogramowaniaPodręcznik użytkownika
Tytuł Opis Data wydania
(Wersja)Plik
(Rozmiar)21/10/2009
(0)Pobierz
(4. 87MB)
(-)21/10/2009
(A)Pobierz
(9. 49MB)
Podręcznik Instalacji
Podręcznik szybkiej obsługi
(0)
(1. 80MB)
Podręcznik instalacyjny dla systemu Windows 7
(0)
(0. 57MB)
Dokumenty prawne
Deklaracja zgodności
(5)
Pobierz i zobacz dokument w formacie PDF. Dokumenty w formacie PDF wymagają instalacji programu Adobe ® Acrobat Reader DC®. Jeśli nie masz programu Adobe ® Acrobat ®, kliknij przycisk "Adobe ® Acrobat Reader DC®", aby pobrać oprogramowanie.
- Przejdź do menu głównego Przejdź do treści
UWAGA PRODUKT ELEKTRONICZNY.
Podręcznik dla techników hotelarstwa poświęcony realizacji usług w recepcji.
Zawiera informacje dotyczące bhp w recepcji hotelowej, potrzeb gości i ich oczekiwań, etyki, kultury i savoir-vivre’u pracowników recepcji. Sprawia, że przyszły technik hotelarstwa pozna zasady komunikowania się z gośćmi hotelowymi oraz etapy i techniki negocjacji stosowane do uzyskania warunków porozumienia. Podręcznik ułatwia zrozumienie roli recepcji w hotelu oraz poznanie stanowisk pracy i zadań pracowników recepcji, a także wyposażenia technicznego działu.
Dzięki niemu uczeń przyswoi wiedzę o procesach przygotowania rezerwacji, w tym m. in. o sposobach i zasadach dokonywania rezerwacji oraz dokumentacji związanej z rezerwacją usług hotelarskich.
Podręcznik zawiera rysunki i zdjęcia, które ułatwiają uczniowi zrozumienie opisanych treści.
Korzystanie z e-podręcznika
- Dodaj do koszyka interesujący Cię e-podręcznik i kup go.
- Na podany podczas zakupów adres e-mail zostanie wysłany kod dostępu do kupionego przez Ciebie e-podręcznika.
- Zarejestruj się na platformie WSiPnet. pl jako uczeń lub skorzystaj z konta, które już masz.
- Zaloguj się.
- Kliknij +Dodaj e-podręcznik.
- Wpisz kod dostępu i zatwierdź przyciskiem +Aktywuj.
- Gotowe! Od teraz możesz korzystać z e-podręcznika po zalogowaniu na swoje konto w serwisie . Pamiętaj, że musisz mieć dostęp do Internetu.
Kod aktywacyjny daje Ci dostęp do e-podręcznika i możliwość korzystania z niego online. Kod jest jednorazowego użytku i może być wykorzystany tylko przez jednego użytkownika.
Zobacz fragment publikacji>>
Więcej informacji o e-podręcznikach do nauki zawodu na stronie:
https://www. pl/e-podreczniki-liceum-i-technikum/
Typ publikacji:publikacja pomocniczaNośnik:usługa PRODUKT ELEKTRONICZNYWydawnictwo:WSiPSymbol:E61280ISBN:9788302203916
Inne z tej serii/cyklu
-20%
Dodano do koszyka
Ilość: szt.
Cena: zł Wartość koszyka: