Książka kucharska Aeg Santo 1472tk to nowoczesne i funkcjonalne urządzenie, które zapewnia wygodne i szybkie przygotowanie potraw. Posiada duży czytelny wyświetlacz LCD, który umożliwia łatwe odczytywanie przepisów. Posiada również różne programy, które ułatwiają przygotowanie potraw, w tym programy do gotowania, pieczenia, smażenia, mieszania i marynowania. Urządzenie ma również łatwy w obsłudze panel sterowania, który pozwala na dostosowanie temperatury, czasu i intensywności dla każdego przepisu. Książka kucharska Aeg Santo 1472tk to idealne urządzenie dla osób, które cenią sobie wygodę i chcą przygotować zdrową i smaczną kuchnię.
Ostatnia aktualizacja: Książka kucharska Aeg Santo 1472tk
Wiele osób, zarówno zaczynających swoją przygodę z gotowaniem, jak i szukających urozmaicenia, korzysta z gotowych przepisów kucharskich. Prawie każda gospodyni posiada także swoje sprawdzone receptury, do których chętnie wraca. Brak uporządkowania i zebrania w jedną całość rozrzuconych po szafkach notatek, zawierających proporcje składników i kolejność ich przygotowania, wprowadza chaos i utrudnia korzystanie z tych wskazówek. Jeśli posiadamy wiele sprawdzonych, ale nie posegregowanych przepisów, warto zdecydować się na stworzenie własnej, profesjonalnej książki kucharskiej, która znacząco ułatwi pracę w kuchni. Własnoręcznie zaprojektowana książka kucharska pozwala na usystematyzowanie ulubionych receptur, często gromadzonych przez wiele lat. Przepisy w formie luźnych kartek czy zwykłego, ręcznie zapisanego zeszytu, często się gubią i niszczą, uniemożliwiając dalsze korzystanie z nich. W takim przypadku, przeniesienie wskazówek kucharskich do profesjonalnej, wytrzymałej książki kulinarnej, ułatwi i przyspieszy gotowanie według zebranych przez siebie wytycznych. Profesjonalna książka kucharska, wyposażona w spis treści, pozwoli łatwo odnaleźć poszukiwany przepis. Jej strony, wykonane z wysokiej jakości papieru, są często odporne na wilgoć i zabrudzenia, sprzyjając łatwemu czyszczeniu kart. Możemy zdecydować się zarówno na książkę niewielkich, podręcznych rozmiarów, jak i wersję złożoną z dużych arkuszy. Własnoręcznie stworzona książka pozwala na zawarcie naszych dopisków i wskazówek, oraz szczegółowej listy zakupów, istotnych dla przygotowania doskonałej kompozycji na talerzu. Układając poszczególne receptury, możemy podzielić je na dowolne rozdziały, dostosowane do naszych potrzeb. Dodatkowo, przepisy można uzupełnić pięknymi, kolorowymi zdjęciami, które podniosą atrakcyjność korzystania z książki, zachęcając do gotowania. W fotoksiążce możemy zawrzeć porady kulinarne, które od pokoleń są przekazywane przez kolejne kucharki. Kucharska książka będzie doskonałą pomocą zarówno we własnej kuchni, jak i jako prezent – idealny dla usamodzielniających się dzieci, mamy czy babci, a także koleżanek, stawiających pierwsze kroki w sztuce kulinarnej. Fotoksiążkę można łatwo zaprojektować bez wychodzenia z domu, korzystając z odpowiedniej strony internetowej, umożliwiającej – za pomocą specjalnie przygotowanego programu – wybranie okładki, zdjęć, układu stron czy rodzaju papieru. Jeśli szukamy inspiracji kulinarnych, warto zajrzeć do porad. Znacząco ułatwią one zaprojektowanie naszej wymarzonej książki kucharskiej, którą w niedługim czasie odbierzemy osobiście lub otrzymamy w przesyłce kurierskiej. Dania, opisane w takim kompendium, będą dokładnie przystosowane do naszych potrzeb, oraz stworzone ze sprawdzonych składników, bez sztucznych dodatków – stanowiąc zdrowy posiłek dla całej rodziny. Planując układ stron w naszej kucharskiej fotoksiążce, warto podzielić ją na kilka działów – zupy, dania główne, ciasta i desery, sałatki, przekąski, itp. Receptury na zupy i dania główne przydadzą się codziennym gotowaniu dla całej rodziny. Ciasta i desery możemy przyrządzać zarówno na różne okazje, jak i w formie słodkiego dodatku do weekendowego obiadu. Sałatki są niezbędne dla zachowania zdrowego stylu życia i kolorowej, zachęcającej kompozycji na talerzu. Przekąski będą przydatne, gdy planujemy rodzinną czy koleżeńską imprezę, lub chcemy przygotować coś szybkiego. Można zaplanować także dodatkowy rozdział, zwany recepturami awaryjnymi – zawrzemy w nim „dania z niczego”, które szybko i łatwo – korzystając ze składników zazwyczaj dostępnych w każdej kuchni – stworzymy na poczekaniu dla głodnych członków rodziny czy gości. Warto zapisać tutaj choć kilka przepisów, przydatnych na czarną godzinę. Dla zaawansowanych gospodyń wskazany będzie także rozdział z daniami o wyższym stopniu trudności, przygotowywanymi na święta czy inne, uroczyste okazje. Nie można zapomnieć także o kilku sprawdzonych recepturach na coroczne, własnoręcznie wykonywane przetwory. Artykuł sponsorowany. (Visited 1 900 times, 1 visits today) Nie czujesz się najlepiej w robieniu pierogów bez glutenu? Zobacz nagranie z warsztatów, podczas których uczę jak wykonać najlepsze ciasto na pierogi. Pokazuję cztery różne sposoby na ciasto i dzielę się przepisami na super farsze. Kliknij w obrazek, by poznać szczegóły! ————————————————————- Polub Nicponia na Facebooku i Insta, by nie przegapić nowości: Pobierz prezent: >> Zapisz się po prezent Zapraszam do Nicponiowego sklepu, gdzie znajdziesz ebooki i kursy: >> SKLEP Kupując moje produkty, pomagasz w rozwoju nicponiowego bloga. Możesz również zostać PATRONEM bloga i tak pomóc w jego rozwoju. Kliknij w zdjęcie poniżej by zobaczyć jakie bonusy Cię czekają w zamian za wsparcie. 🙂 Dziękuję Ci za odwiedziny bloga. Zapraszam ponownie! 🙂Książka kucharska z własnymi przepisami
Zalety własnej książki kucharskiej
Jak stworzyć własną książkę kucharską?
Sprawdź co jeszcze Nicpoń serwuje w menu:
Reprint wydania z początku XX wieku.
Maria Ochorowicz-Monatowa to najgłośniejsza polska autorka książek kulinarnych w pierwszej połowie XX wieku, godna następczyni Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Przez dziesięciolecia jej Uniwersalna książka kucharska służyła w wielu domach. Do dziś jej przepisy inspirują miłośników tradycyjnej polskiej kuchni – smaków zdrowych i domowych.
Dostępna liczba sztuk | |
---|---|
Dostępność całkowita | 420 szt. |
Dostępność w naszym magazynie | 2 szt. (realizacja już jutro) |
Dostępność w punktach Bonito |
---|
Darmowa dostawa już od 299, 00 zł
- Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt odbioru, w którym chciałbyś je odebrać.
- Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS nadaniu przesyłki.
- Otrzymujesz od nas wiadomość e-mail oraz SMS z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem PIN.
- Wydanie przesyłki następuje po podaniu numeru zamówienia oraz kodu, który jest w wiadomości SMS.
- Pamiętaj, że na odbiór przesyłki w punkcie masz 7 dni.
- Składasz zamówienie wybierając wcześniej Paczkomat, w którym chciałbyś je odebrać.
- Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki.
- Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Paczkomatów InPost z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego Paczkomatu.
- Wydanie przesyłki następuje po wpisaniu numeru telefonu i podaniu kodu, który jest w wiadomości SMS.
- Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z Paczkomatu masz 48 godzin.
- Składasz zamówienie wybierając wcześniej miejsce, w którym chciałbyś je odebrać. Może to być placówka pocztowa, sklep Żabka, Freshmarket lub stacja Orlen.
- Otrzymujesz wiadomość e-mail oraz SMS od Poczty Polskiej z informacją o dotarciu przesyłki do wybranej placówki.
- Pracownik w placówce wyda przesyłkę po podaniu danych odbiorcy zgodnych z danymi na przesyłce oraz po okazaniu dowodu osobistego.
- Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z placówki pocztowej masz 7 dni.
- Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
- Otrzymujesz od nas wiadomość o nadaniu przesyłki
- Listonosz doręcza przesyłkę.
- Składasz zamówienie wybierając wcześniej punkt, w którym chciałbyś je odebrać.
- Otrzymujesz SMS-a oraz e-mail od firmy Orlen z informacją o dotarciu przesyłki do wybranego punktu oraz kodem.
- Pracownik punktu wydaje przesyłkę po podaniu otrzymanego specjalnego kodu.
- Pamiętaj, że na odbiór przesyłki z punktu masz 3 dni.
- Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
- Kurier doręcza przesyłkę.
- Składasz zamówienie podając swój adres doręczenia.
* opcja płatności przy odbiorze kosztuje dodatkowo 3, 00 zł
- Zdjęcie oferty: KSIĄŻKA KUCHARSKA Zofia Zawistowska wyd. 1989
O przedmiocie
KSIĄŻKA KUCHARSKA Zofia Zawistowska wyd. 1989, WYDANIE VI - STAN JAK NA ZDJĘCIACH
- Stan: Używany ISBN: 8322500610Okładka: twarda z obwolutąRok wydania: 1989Język: polskiTytuł: KSIĄŻKA KUCHARSKA Autor: Zofia Zawistowska Wydawnictwo: WatraLiczba stron: 540
Inne ogłoszenia sprzedającegoChcesz kupić więcej z jedną dostawą?Wybierz kup teraz i w kolejnym kroku dodasz więcej przedmiotów od tego sprzedającego.Chcesz kupić więcej z jedną dostawą? WybierzKUP TERAZi w kolejnym kroku dodasz więcej przedmiotów od tego sprzedającego.
PÓŁ WIEKU DYPLOMACJI AMERYKAŃSKIEJ Pastusiak Longi
- ISBN: 9788370726157Tytuł: PÓŁ WIEKU DYPLOMACJI AMERYKAŃSKIEJ 1898-1945Autor: Pastusiak LonginOkładka: miękka
- Często sprzedajePuławy
WOJEWÓDZTWO ŚLĄSKIE 1922-1939 zarys monograficzny
Epoka: Starożytność (do 476)Tytuł: WOJEWÓDZTWO ŚLĄSKIE 1922-1939 zarys monograficzny Autor: Franciszek SerafinOkładka: twardaITER ITALICUM SZTUKA I HISTORIA Wrześniak M.
Tytuł: ITER ITALICUM SZTUKA I HISTORIA Autor: Wrześniak M.
- Kultura i rozrywkaKsiążki i KomiksyKuchnia, potrawyKuchnie świata i regionalneZgłoś naruszenie zasad
Oferta: 7588dc63-c540-4602-9a22-de0b204da243
Kuchnie świata i regionalne